Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
Οι τιμές βελτιώνονται συνεχώς! Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την πλέον επίκαιρη τιμή. τηλ :  21025222041. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας ALTERTECH ΜΟΝ. ΙΚΕ

ΕUROBANK : 

IBAN : GR96 0260 2440 0001 2020 0922 602

Παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναφέρετε με κάθε λεπτομέρεια τα στοιχεία του καταθέτη, προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης. Επίσης είναι σημαντικό να μας ενημερώνετε μέσω φαξ ή e-mail σχετικά με την κατάθεσή σας, ώστε να αποφεύγονται καθυστερήσεις στην αποστολή της παραγγελίας σας.

2. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι δυνατή μόνο μετά από έγκριση του τμήματος παραγγελιών της ALTERTECH MON IKE

3. ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατόπιν επικοινωνίας και συννενόησης με το τμήμα παραγγελιών της ALTERTECH MON IKE

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τους τρόπους πληρωμής και αποστολής των προϊόντων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το λογιστήριο της εταιρίας μας.

Προσοχή:

Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων που υπάρχουν στο site μας μεταβάλλονται συνεχώς, με αποτέλεσμα οι σχετικές online πληροφορίες να μην είναι πάντοτε απόλυτα ακριβείς.

Ως εκ τούτου και προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων, παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά πριν την κατάθεση οιουδήποτε ποσού ως προκαταβολή ή προπληρωμή της παραγγελίας σας.

Τρόποι Αποστολής :

Α. Παραλαβή από την αποθήκη της εταιρίας

Παραλαβή από την διεύθυνση της ALTERTECH :
Ερρίκου Σλήμαν 4 & Ξανθουλίδου , Ανω Πατήσια ΑΘΗΝΑ . ΤΗΛ 210 25 22204

Β. Αποστολή εντός Αττικής

  • Δωρεάν μεταφορά και παράδοση σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 100€ και μικρά δέματα έως 2 Kg. Εξαιρούνται τα νησιά Ύδρα, Πόρος, Σπέτσες, Κύθηρα, Αντικύθηρα.
  • Για μεγαλύτερα δέματα, κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρία μας.
  • Για παραγγελίες κάτω των 100 € ο αγοραστής επιβαρύνεται με 6 € μεταφορικά έξοδα για μικρά δέματα έως 2 Kg. Για μεγαλύτερα δέματα, κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρία μας.

Γ. Εκτός Αττικής

Παράδοση με courier για περιοχές εκτός Αττικής. Σ' αυτή την περίπτωση, μπορούμε (αν το επιθυμείτε και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως) να αναλάβουμε την ενσωμάτωση των μεταφορικών στην απόδειξη ή στο τιμολόγιό σας, λόγω των ειδικών συνεργασιών μας με τις εταιρίες ταχυμεταφορών.

Δ. Παράδοση με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελλάδα

Προτείνεται για βαριά και ογκώδη αντικείμενα να εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές χρεώσεις των πρακτορείων οδικών και θαλάσσιων

Χρόνοι παράδοσης:

Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο, η αποστολή του γίνεται εντός μίας εργάσιμης ημέρας.

Εάν το προϊόν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο, τότε συνεννοείστε με το τμήμα πωλήσεων της ALTERTECH για την ημερομηνία παράδοσης και αποστολής, ή αλλαγής του με κάποιο παραπλήσιο.